ΝΕΑ
Αρχική σελίδα> Νέα > Δελτία Τύπου > lavera_Alma Zwis
Δελτίο Τύπου
Δευτέρα, 2 Μαϊου 2016
Η lavera παρουσιάζει την πρωτοποριακή Κρέμα Νυχτός Re-Energising Sleeping Cream


Πίσω σε: Δελτία Τύπου
Νέα Προϊόντα
Δελτία Τύπου

Videos
Bloggers
Όροι χρήσης
Επικοινωνία
Αρχική σελίδα
e-Shop
Lavera.gr © 2010 - 2017 LAVERA, Inc. All rights reserved.
To υλικό αυτό δεν επιτρέπεται να αναπαραχθεί, να διανεμηθεί, να διαβιβαστεί, να αποθηκευτεί προσωρινά, ή να χρησιμοποιηθεί με οποιονδήποτε τρόπο, εκτός αν εξασφαλιστεί προηγουμένως η γραπτή άδεια της Lavera Hellas, Inc.
LAVERA.  ΦΥΣΙΚΗ ΔΡΑΣΗ.
LAVERA.  ΦΥΣΙΚΗ ΔΡΑΣΗ.
Κοιμόμαστε περίπου 24 χρόνια και 4 μήνες κατά τη διάρκεια της ζωής μας. Ενώ κοιμόμαστε, τα κύτταρα του δέρματος δουλεύουν, ώστε να αποκαταστήσουν τις φθορές που προκλήθηκαν κατά τη διάρκεια της ημέρας. Οι ακτίνες UV, οι επιδράσεις του περιβάλλοντος και το άγχος μπορεί να εξαντλήσουν την ενέργεια του δέρματος που αποθηκεύεται για την αποκατάσταση του.
Εταιρία
Προϊόντα
Νέα
e-shops


Μια κρέμα νύχτας μπορεί να υποστηρίξει ενεργά λοιπόν την αναδόμηση του δέρματος προσφέροντάς του πολύτιμα και αποτελεσματικά συστατικά κατά τη διάρκεια της νύχτας.  Η lavera παρουσιάζει την Re-Energising Sleeping Cream Κρέμα Νυχτός που θα καλύει τις ανάγκες του δέρματός σας κατά τη διάρκεια της νύχτας.


Η πρώτη κρέμα ύπνου σε πιστοποιημένα φυσικά καλλυντικά αναζωογονεί δερματικές  διάρκεια της νύχτας για φρέσκο, ξεκούραστο και λαμπερά όμορφο δέρμα το πρωί. Η Re-Energising Sleeping Cream Κρέμα Νυχτός είναι πιστοποιημένη από την NATRUE και περιέχει βιολογικά φυτικά συστατικά από τη δική μας παραγωγή.

Φυσική Ομορφιά κατά τη Διάρκεια της Νύχτας

Φόρμουλα με ισχυρά ενεργά συστατικά για την αναζωογόνηση του δέρματος: Πολύτιμα συστατικά όπως βιολογικό λάδι αμυγδάλου και βιολογικό λάδι ελιάς, υαλουρονικό οξύ, που επιλεγμένους βιοσακχαρίτες, βιολογικό σταφύλι και βιταμίνης δουλεύουν μαζλι για να σας προσφέρουν:

-περισσότερη ενέργεια στα κύτταρα του δέρματος σας *
- λείο και απαλό δέρμα
- μια φρέσκια και λαμπερή επιδερμίδα

* Των NATRUE-πιστοποιημένων προϊόντων,
** δοκιμάζονται in vitro