ΝΕΑ
Αρχική σελίδα> Νέα > Δελτία Τύπου > lavera_Alma Zwis

Δελτίο Τύπου
Δευτέρα, 4 Απριλίου 2016
Η LAVERANA πιστοποιείται από την TUV σύμφωνα με τα Πρότυτα του ZNU για Βιώσιμες Επιχειρηματικές Πρακτικές

Πίσω σε: Δελτία Τύπου
Νέα Προϊόντα
Δελτία Τύπου

Videos
Bloggers

Όροι χρήσης
Αρχική σελίδα
e-Shop
Lavera.gr © 2010 - 2017 LAVERA, Inc. All rights reserved.
To υλικό αυτό δεν επιτρέπεται να αναπαραχθεί, να διανεμηθεί, να διαβιβαστεί, να αποθηκευτεί προσωρινά, ή να χρησιμοποιηθεί με οποιονδήποτε τρόπο, εκτός αν εξασφαλιστεί προηγουμένως η γραπτή άδεια της Lavera Hellas, Inc.
LAVERA.  ΦΥΣΙΚΗ ΔΡΑΣΗ.
Η Laverana, κατασκευαστής των γυσικών καλλυντικών lavera Naturkosmetik, έχει πιστοποιηθεί από την TUV σύμφωνα με τα Στάνταρτς του ZNU (Κέντρο Βιώσιμης Εταιρικής Ηγεσίας) για Βιώσιμες Επιχειρηματικές Τακτικές. Η Laverana είναι η πρώτη εταιρεία εκτός του τομέα των τροφίμων που πρόκειται να πιστοποιηθεί σύμφωνα με τα πρότυπα ZNU, λαμβάνοντας έτσι έναν πρωτοποριακό ρόλο στον κλάδο των φυσικών καλλυντικών.
Εταιρία
Προϊόντα
Νέα
e-shops
Το ZNU, που σημαίνει "Κέντρο Βιώσιμης Εταιρικής Ηγεσίας" (Centre for Sustainable Corporate Leadership), ιδρύθηκε το 2008/2009 από τον Δρ Axel Kolle και τον Δρ Christian Gessner. Για πάνω από 12 χρόνια, έρευνα είχε διεξαχθεί στο Πανεπιστήμιο Witten / Herdecke στον τομέα των «Βιώσιμων Επιχειρηματικών Πρακτικών» με στόχο «να καταστούν οι πρακτικές βιωσιμότητας υλοποιήσιμες».

Τα πρότυπα του ZNU διασφαλίζουν, ότι οι εταιρείες έχουν δεσμευτεί σοβαρά στο θέμα της βιωσιμότητας και έχουν αναπτύξει τους βασικούς τομείς της δραστηριότητας προς αυτήν την κατεύθυνση .

Η lavera ανέκαθεν πρέσβευε βιώσιμες αρχές από την ίδρυσή της το 1987 και είναι ένας από τους πρωτοπόρους της βιομηχανίας φυσικού  καλλυντικού σε όλο τον κόσμο. Το ZNU και η lavera ξεκίνησαν ένα πρωτοποριακό έργο τον Δεκεμβρίου 2014, διευρύνοντας έτσι τα Στάνταρτς του ZNU πέρα ??από τον τομέα των τροφίμων.

Τον Ιανουάριο του 2016 η Laverana έγινε ο πρώτος κατασκευαστής φυσικών καλλυντικών πιστοποιήθηκε από την TUV κατά τη διάρκεια ενός ελέγχου δύο ημερών, όπου οι ελεγκτές  επικύρωσαν τις συνολικά 60 απαιτήσεις του προτύπου του ZNU.