ΝΕΑ
Αρχική σελίδα> Νέα > Δελτία Τύπου > lavera_Alma Zwis
Δελτίο Τύπου
Τρίτη, 1 Νοεμβρίου 2016
Νέα Σειρά Περιποίησης Μαλλιών από την lavera: πλούσιος αφρός, αποτελεσματικά, με υπέροχα αρώματα.Πίσω σε: Δελτία Τύπου
Νέα Προϊόντα
Δελτία Τύπου

Videos
Bloggers
Όροι χρήσης
Επικοινωνία
Αρχική σελίδα
e-Shop
Lavera.gr © 2010 - 2017 LAVERA, Inc. All rights reserved.
To υλικό αυτό δεν επιτρέπεται να αναπαραχθεί, να διανεμηθεί, να διαβιβαστεί, να αποθηκευτεί προσωρινά, ή να χρησιμοποιηθεί με οποιονδήποτε τρόπο, εκτός αν εξασφαλιστεί προηγουμένως η γραπτή άδεια της Lavera Hellas, Inc.
LAVERA.  ΦΥΣΙΚΗ ΔΡΑΣΗ.
LAVERA.  ΦΥΣΙΚΗ ΔΡΑΣΗ.
Τα υγιή και λαμπερά μαλλιά ήταν πάντα ένα σύμβολο ομορφιάς και γοητείας. Τα περιποιημένα μαλλιά αναδεικνύουν την προσωπική σας λάμψη και σας κάνουν να αισθάνεστε όμορφα. Τα όμορφα μαλλιά όμως δεν είναι μόνο θαύμα της φύσης, αλλά και αποτέλεσμα φροντίδας. Ο ήπιος, απαλός καθαρισμός και η εντατική ενυδάτωση αποτελούν τα μικρά καθημερινά μυστικά της σωστής φροντίδας των μαλλιών.

Λάμψη, δύναμη ή φανταστικό όγκο; Κανένα πρόβλημα: η lavera προσφέρει μια λύση φροντίδας απόλυτα προσαρμοσμένη στις διαφορετικές ανάγκες περιποίησης κάθε τύπου μαλλιών - βαμμένα, κατεστραμμένα ή με λεπτή τρίχα.

Εταιρία
Προϊόντα
Νέα
e-shops
Ανακαλύψτε όλα τα προϊόντα Περιποίησης Μαλλιών εδώ.
Η Νέα Σειρά Περιποίησης Μαλλιών είναι εμπλουτισμένη με πολύτιμο φυτικό σύμπλεγμα πλούσιο σε πρωτεΐνη, που αναπτύχθηκε αποκλειστικά από την lavera για να ενισχύσει την προστασία των μαλλιών σας.

Τα εξειδικευμένα αυτά προϊόντα είναι ενισχυμένα με συνδυασμούς βιολογικών ενεργών συστατικών της υψηλότερης ποιότητας. Από σεβασμό για τη φύση, τα προϊόντα περιέχουν ήπια επιφανειοδραστικά που προστατεύουν τόσο τα μαλλιά όσο και το περιβάλλον. Την ίδια στιγμή, οι ήπιες καθαριστικές τους ουσίες που προέρχονται από το λάδι καρύδας και τη ζάχαρη δεν βαραίνουν την τρίχα. Θέλετε λοιπόν μαλλιά λεία, λαμπερά και ευκολοχτένιστα; Δεν έχετε παρά να βρείτε το δικό σας αγαπημένο!