LAVERA.  ΦΥΣΙΚΗ ΔΡΑΣΗ.
Αρχική σελίδα > Εταιρία > βασικές αρχές
copyrights
η ιστορία της lavera
ποιοι είμαστε
βασικές αρχές
εγγύηση lavera
διεθνείς πιστοποιήσεις
οι βραβεύσεις
νέες εγκαταστάσεις
Όροι χρήσης
Επικοινωνία
Αρχική σελίδα
e-Shop
Lavera.gr © 2010 - 2015 LAVERA, Inc. All rights reserved.
To υλικό αυτό δεν επιτρέπεται να αναπαραχθεί, να διανεμηθεί, να διαβιβαστεί, να αποθηκευτεί προσωρινά, ή να χρησιμοποιηθεί με οποιονδήποτε τρόπο, εκτός αν εξασφαλιστεί προηγουμένως η γραπτή άδεια της Lavera Hellas, Inc.Από την αρχή δημιουργίας της lavera, πρωταρχικός μας στόχος υπήρξε:

να παράγουμε αληθινά φυσικά καλλυντικά βασισμένα στο τρίπτυχο:

"Καταλληλότητα- Συμβατότητα- Αποτελεσματικότητα"
ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ


Πιστοποιούμε οτι εξ' αρχής τα καλλυντικά μας, παράγονται απο βιολογικά συστατικά και βιώσιμες πρώτες ύλες, και κερδίζουμε την εμπιστοσύνη των καταναλωτών μέσω του ονόματός μας.
Καθοδηγούμαστε από διεθνείς πιστοποιήσεις φυσικών καλλυντικών με τον προσδιορισμό NATRUE. Tα προϊόντα της lavera έχουν πιστοποιηθεί από το  Ανεξάρτητο Ινστιτούτο IMO Control (Institute for Market Ecology).

Χωρίς εξαίρεση, τα προϊόντα ομορφιάς και φροντίδας της lavera σχεδιάζονται  και παράγονται σύμφωνα με αυτά τα πρότυπα.


ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία του Thomas Haase και της lavera, ξέρετε ότι η συμβατότητα των περίπου 250 προϊόντων μας αποτελεί το επίκεντρο της δουλειάς μας. Ως ο πρώτος φυσικός κατασκευαστής καλλυντικών, η Laverana GmbH & Co. KG διαθέτει με την φυσική γκάμα της  ένα ολοκληρωμένο σύστημα φροντίδας κατά των αλλεργιών.

Τα προϊόντα φροντίδας Baby & Children Neutral είναι ιδιαίτερα κατάλληλα για το δέρμα των παιδιών που είναι εξαιρετικά ευαίσθητο και είναι πιθανό να δημιουργήσει  αλλεργικές αντιδράσεις.
Το γεγονός ότι ο Thomas Haase έδωσε έμφαση στην συμβατότητα μεσα από την παραγωγή των προϊόντων του, είναι αυτονόητο.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Από την ίδρυσή της το 1987, η Laverana GmbH & Co. KG δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη της αγοράς των απολύτως φυσικών καλλυντικών, και μαζί με τη lavera Naturkosmetik, συγκαταλέγεται ανάμεσα στους ηγέτες της διεθνούς αγορά των καλλυντικών.

Επιτυχία, για την εταιρεία και των 350 υπάλληλων της, είναι όταν οι ιδέες της καρποφορούν και τα καλλυντικά καθώς και το εμπορικό σήμα της  γνωρίζουν παγκόσμια αποδοχή.

Ο στόχος της εταιρείας είναι ο εκδημοκρατισμός των φυσικών καλλυντικών- όλοι οι καταναλωτές θα πρέπει να έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τη φροντίδα των γνήσιων φυσικών καλλυντικών.


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ


Η έρευνα και η ανάπτυξη αποτελούν πρωταρχικό στόχο της lavera.

Έχουμε χαράξει νέα μονοπάτια, χρησιμοποιούμε φυτικά λιποσώματα, ή ακόμα και υαλουρονικό οξύ για μετρήσιμα και εμφανή αποτελέσματα, και έχουμε εξελίξει βιολογικά φυτικά συστατικά και δημιουργήσαμε  το πρώτο 100% ανόργανο συστατικό για την UV προστασία στον κόσμο. Και η έρευνά μας συνεχίζεται, όπως μπορεί κανείς να δει με βάση την τακτική ροή των καινοτόμων προϊόντων.

Για τα προϊόντα περιποίησης μαλλιών, μεταξύ άλλων συστατικών, χρησιμοποιούμε σχεδόν φυσικές πρώτες ύλες, που συνδυάζουν 2-σε-1 αποτελεσματικότητα και καταλληλότητα, και επιλέγουμε συνειδητά μια συμβιβαστική λύση υπέρ της αποτελεσματικότητας.

Στην εξαιρετικά ήπια διαδικασία παραγωγής των προϊόντων της lavera, οι φυσικές πρώτες ύλες συλλέγονται  από ελεγχόμενες βιολογικές καλλιέργειες και πιστοποιημένες σοδειές της άγριας φύσης.
Αποφεύγουμε απολύτως τεχνητές χρωστικές ουσίες και συντηρητικά, καθώς και δοκιμές σε ζώα ή γενετικά τροποποιημένο υλικό. Επίσης, τα αρώματα που δημιουργήθηκαν, σε συνεργασία με κορυφαίους κατασκευαστές αρωμάτων στη Γαλλία και από Γερμανούς εμπειρογνώμονες, είναι 100% αγνά και φυσικά.Επιπλέον πληροφορίες:
www.natrue.org
Είμαστε ικανοποιημένοι μόνο όταν μπορούμε να προσφέρουμε το καλύτερο: τα καλύτερα συστατικά, την καλύτερη συμβατότητα και την καλύτερη αποτελεσματικότητα. Είναι σημαντικό για εμάς να προσφέρουμε γνήσια φυσικά καλλυντικά που έχουν αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα.

Η απόδειξη της αποτελεσματικότητας των καλλυντικών μας προσφέρεται από εξειδικευμένο τμήμα της εταιρείας μας καθώς και  από  ανεξάρτητα ινστιτούτα δοκιμών.

Έτσι, η εταιρεία έχει επικεντρωθεί ενεργά στη διαμόρφωση της αγοράς, δεδομένου ότι ιδρύθηκε το 1987.

Εισάγοντας καινοτομίες στο χώρο των φυσικών καλλυντικών και με την ενεργό δράση της στη διαμόρφωση και την περαιτέρω ανάπτυξη της αγοράς φυσικών προϊόντων, αποδεικνύει ότι λαμβάνει τις μέγιστες προδιαγραφές ποιότητας για τα προϊόντα της και την αποτελεσματικότητά τους.

"Καταλληλότητα- συμβατότητα- αποτελεσματικότητα" είναι οι βασικές προδιαγραφές του κάθε σκευάσματος.

  Κάθε τύπος δέρματος πρέπει να προστατεύεται, να τρέφεται και να διατηρεί την ισορροπία του.

  Η έρευνα και ανάπτυξη εξελίσσονται διαρκώς: νέες διαδικασίες παραγωγής και φυσικά δραστικά συστατικά συνεχώς αναπτύσσονται.

  Η εταιρεία προστατεύει τους φυσικούς πόρους: αειφόρος παραγωγή με πράσινη ενέργεια, βιώσιμες πρώτες ύλες, ειδικές συσκευασίες.

  Η εταιρεία φέρνει φυσικά καλλυντικά σε ένα μεγάλο πλήθος καταναλωτών και διαμορφώνει ενεργά την αγορά- ο καθένας μπορεί να απολαύσει τη φροντίδα των φυσικών καλλυντικών- οι επιθυμίες και οι ανάγκες των καταναλωτών πραγματοποιούνται μέσα από κάθε προϊόν μας.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο όλη η γκάμα της lavera είναι πρωτίστως υποαλλεργική, και προσφέρει  προϊόντα -100% δερματολογικά ελεγμένα-για το εξαιρετικά ευαίσθητο δέρμα.

Με τις σειρές περιποίησης με φυσικό άρωμα Neutral and Baby & Children Neutral καθώς και Neutral Sun Protection, η lavera ήταν η πρώτη κατασκευάστρια εταιρεία φυσικών προϊόντων που προσέφερε ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης, ειδικά προσαρμοσμένα στο εξαιρετικά ευαίσθητο δέρμα των ενηλίκων, των βρεφών και των νηπίων.
Οι αρχές μας:

  Η lavera είναι κατά των δοκιμών σε ζώα και εγγυάται τη συμβατότητα και την αποτελεσματικότητα των προϊόντων της με δοκιμές τους σε  εθελοντές

  Χωρίς χημικές ουσίες, σιλικόνες, ορυκτέλαια και τα παράγωγα τους, χωρίς άλατα αλουμινίου, χωρίς πλαστικό.

  Οι καινοτόμες συνθέσεις των φυσικών καλλυντικών μας καθιστούν τα προϊόντα 100% συμβατά για όλη την οικογένεια
ΟΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ LAVERA
Εταιρία
Προϊόντα
Νέα
e-shops